Gratis kvalitetsdataspel

The Breakdown

Oppdatering 2009-07-08

Denne nettstaden er no offisielt lagt ned, eller i det minste lagt i koma. Eg vil ikkje komma med nokon nye omtalar framover. Dei gode nyheitene er at eg lèt alle dei gamle spelomtalane ligga oppe, og eg har sjekka og retta alle lenkjene, slik at det ikkje skal vera noko problem å lasta ned alle spela. Les gjerne òg historien bak Gratis kvalitetsdataspel, og send meg ein e-post om det er noko du lurer på.

Introduksjon

Du oppdagar tilfeldigvis ein gammalt lotterilodd du hadde gløymt du hadde. Og det er eit vinnarlodd! 50 000 dollar er det verdt, men du må levera det innan klokka 20:00 i kveld. Du legg i veg, men bilen din bryt saman midt i ørkenen. Korleis skal dette gå‽

Eit eventyrspel

Dette er eit standard «peik og klikk»-eventyrspel, med eit godt, gammaldags ikonbasert grensesnitt. Du skal gå rundt, plukka opp ting og bruka desse til løysa oppgåver, og forhåpentligvis klara å få bilen din i orden før det for seint …

Grafikk og lyd

Grafikken i The Breakdown er teikneserieaktig, og kjempebra teikna og fargelagt. Imponerande! Det einaste eg kanskje kan setta fingeren på, er at det er litt lite animasjonar nokre plassar, for eksempel når du plukkar opp ting, og at skrifttypen brukt er altfor liten.

Imponerande er òg musikken. Intromusikken er faktisk so tøff at du kan lasta han ned separat for å innlemma han i musikksamlinga di, om du vil.

Vanskelig

Spelet har undertittelen «A Snack-Sized Adventure Game», og er altso rimelig kort. Men eg syntest faktisk det var litt vanskelig, so det varte lenge likevel. Kjekt! ☺

Konklusjon

Flott grafikk, flott musikk og utfordrande oppgåver å løysa: Dette er eit kjempegodt spel! Det er varmt anbefalt alle tilhengarar av eventyrspel.

Bilde

[Bilde frå spelet. Format: 320×240 JPEG.]

[Bilde frå spelet. Format: 320×240 JPEG.]

 

Spel­informasjon

Versjon
0.99
Forfattar
Jouni Utriainen
Heimesida
The Breakdown
Kort beskriving
Kort, men kjempegodt eventyrspel. Du er stranda i ørkenen med havarert bil. Klarer du å få han fiksa før det blir kveld?

Kategoriar spelet er med i

The Breakdown vart først omtalt 2003-06-20.


Gratis kvalitetsdataspel-nettstaden er skriven og utforma av Karl Ove Hufthammer. Eg set alltid pris på kommentarar, kritikk og tips.

RSS-utgåva av denne nettstaden.